Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Frekvens favoritter: Danske albums

I anledning af Spil Dansk dagen tager Frekvens lige en dobbbelt op på favoritterne. Tidligere listede vi vores favorit sange, her følger holdets yndlings danske albums:

Frekvens favoritter:
Danske album

Anders: Figurines: “Shake A Mountain”
“Dansk musik bliver ikke meget bedre end det, Figurines præsterede på deres debutalbum. Det er dog så “udansk”, som noget kan være, så måske er det faktisk det, der gør det så godt.”

John: TV-2: “Nutidens Unge”
“Igen en nærmest umulig opgave, men dette album var fundamentet for min kærlighed til TV-2 og står stadig som en klassiker. Der er nærmest ikke et nummer på, der ikke stadig dukker op til deres koncerter, og selvom det unægteligt er en 80′er-plade på godt og ondt, så holder den stadig.”

Kristian: Spleen United – “Godspeed into the Mainstream”
“Der er ikke mange danske plader på min reol, så det er forholdsvis nemt at vælge. Eneste alternativ var Henrik Halls “Solo”. Der er danske kunstnere jeg rater højere end Spleen (Love Shop, Gangway, TV2 og CV), men som selvstændigt album synes jeg “Godspeed…” er det mest helstøbte, og det jeg oftest hører fra start til slut.”

Peter: Olesen-Olesen – “Solsort og Forstærker”
“Ærgeligt at de to brødre åbenbart ikke vil samarbejde længere, jeg har ikke hørt deres nye dobbeltalbum endnu, men jeg begræder at det betyder et (foreløbigt) stop for den bedste dansksprogede gruppe i mange år. Duoens store styrke har altid været nogle meget vedkommende tekster samtidig med at man ikke er bange for den gode pop-melodi. Måske fordi de rent faktisk er i stand skrive en god tekst er det gennembrudet udeblevet. Hvem vil have vedkommende tekster når man kan få metervarer igen og igen og… (Ja Simon Kvamm, jeg kigger på dig)”

Roy: Grope – “Primates”
“Ekstremt, innovativt, varieret og banebrydende. I midthalvfemserne var de det eneste heavyband, som ikke lød som en billig kopi af amerikanske bands. Og den giver stadig baghjul til de fleste”

Søren: Lars Hug – “Kysser Himlen Farvel”
“Soundtracket til min gymnasietid (hold da kæft, jeg er gammel!). Det er stadig et fremragende album i dag. Jeg kunne sagtens vælge 3-4 numre fra “Kysser Himlen Farvel”, som også ville være fine kandidater til bedste danske sang. Lars Hug (ja, det hed han dengang) har aldrig været bedre før eller siden.”

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS