Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Støj på Frekvensen

Denne uges udgave af ”Støj på Frekvensen” er en smule anderledes end tidligere, idet samtlige numre er valgt ud fra devisen ”5 demo/uudgivne sange, jeg ville spille, hvis jeg skulle optræde som DJ på Sway på lørdag”.

Beklageligvis har jeg af geografiske grunde ikke mulighed for at deltage, men har dog fået stillet i udsigt, at et enkelt af mine 5 udvalgte numre vil blive spillet.

Da jeg som nævnt ikke har mulighed for at være til stede, vil jeg i stedet lade det være op til andre at afgøre, hvilket nummer de helst vil lægge ører til på lørdag. Der er således lagt op til endnu en afstemning, hvor Frekvens’s læsere har mulighed for at påvirke indholdet af lørdagens playlist. Så download og/eller lyt til numrene og afgiv din stemme i poll’en til højre.

For ikke at forsøge at påvirke afgørelsen med mine kommentarer, har jeg besluttet, ikke at give en nærmere præsentation af hver enkelt sang, men blot lade dem stå alene. Dog kan der hentes yderligere informationer, høres flere sange osv. på de respektive bands myspace profiler. Kvaliteten af indspilningerne svinger (som det sig vel hør og bør, når der er tale om demoversioner), men afslutningsvis skal det dog fremhæves, at alle 5 numre, efter min smag, er blandt de absolut bedste, som jeg har haft fornøjelsen af at præsentere på Hits In The Car.

SpionTynd Is
Download som mp3: Tynd Is

Northern PortraitCrazy
Download som mp3: Crazy

DaysSimple Thing
Download som mp3: Simple Thing

Kind of girlPoetry Boy
Download som mp3: Poetry Boy

Demons Are RealPlanet of Dreams
Download som mp3: Planet of Dreams

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Kristian
October 25, 2007 kl. 12:18

Northern Portrait har en god Smiths-ting kørende og det er ren Charlatans Simple Thing. Jeg har dog stemt på Kind of Girl.

Søren
October 25, 2007 kl. 12:29

Jeg lod mig overbevise af Smiths-inspirationen. Man må jo tage hvad man kan få på den front. Det er dog fine numre fra alle kandidater, de kunne godt fortjene et lille medley, hvis DJen har det i sit repertoire.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS