Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Til release party med Cartridge

Den danske kvartet Cartridge havde i dag to gode grunde til at give koncert på baren Sway i Århus. Dels medvirkede de på den måde i Spedalsk Spil Dansk Dagen, og samtidig kunne de fejre udgivelsen af singlen The Woods, der er en foreløber for albummet “Fractures”, der udsendes 7. januar.

Gruppen spillede omkring tre kvarter, hvor de på alle de nye numre havde udvidet kvartetten med et ekstra medlem ved navn Freya. Er man bekendt med gruppens debut-ep og efterfølgende fuldlængde udgivelse “Enfant Terrible”, ville man nok på det kommende album kunne spore en vis udvikling væk fra den kantede, energiske guitarrock, der ellers tidligere var deres varemærke. De aggressive guitarer var røget lidt i baggrunden til fordel for keyboards og elektroniske beats. De er ikke helt gledet over i The Rapture-territoriet og på et af de numre, der lød mest lovende, var der en klar Talking Heads-inspiration, så stilændringen virkede umiddelbart til at klæde dem ganske fint.

Cartridge lukkede dog klogeligt af med at spille tre gamle sange, hvor Tree Crown stadig står ud som en særdeles glimrende indiepop sang, og med det var både single udgivelsen og Spil Dansk Dagen blevet behørigt fejret i Århus.

Bandet fortsætter dog fejringen i København med koncerter 26. oktober i Brorsons Kirken og 27. oktober på Café Kino ligeledes i København.

Billeder fra Cartridge release party på Sway 25. oktober:

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Martin
October 29, 2007 kl. 13:09

Bestemt en positiv overraskelse denne koncert. Der er mere talent, end jeg umiddelbart havde troet

Aktivitet

Amelie: Hi friends, how is the whole thing, and what you desire to...
?????? ????: ?????? ???? ?????
????? w888: We absolutely love your blog and find the majority of...
n: I visit every day some sites and websites to read articles or...
mrpiracy: you’re really a good webmaster. The web site...
xxx: A?t?ally no matter if someone doesn’t be awa?e ?f...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS