Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Godt nyt for Metallica fans

Produceren Rick Rubin har ikke for vane at lave dårlige plader. Hvad enten han har arbejdet med Johnny Cash, Slipknot, Beastie Boys eller Jay-Z, har det været høj klasse. Og nu virker det til at han bliver manden som kan redde Metallica, fra at lave endnu en St. Anger plade.

Lars Ulrich har løftet lidt på sløret, og fortæller om hvordan indspilningen af deres nye plade går: “These new songs echo some of our stuff from the ’80s – long, epic journeys through different musical landscapes, heavier, but a lot more melodic.

Baseret på hvordan sangene fra “Master of Puppets” og “…And Justice For All” blev modtaget på Vestereng i sommers, er det jo lige præcis hvad folk gerne vil høre. I følge Wikipedia skal pladen udkomme til Februar, men det ligger vist ikke helt fast endnu.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Amelie: Hi friends, how is the whole thing, and what you desire to...
?????? ????: ?????? ???? ?????
????? w888: We absolutely love your blog and find the majority of...
n: I visit every day some sites and websites to read articles or...
mrpiracy: you’re really a good webmaster. The web site...
xxx: A?t?ally no matter if someone doesn’t be awa?e ?f...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS