Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Masser af musikfilm trailers

Der er film på vej om tre af de helt store, Ian Curtis, Joe Strummer og Bob Dylan.

Først er der “Control” om Ian Curtis fra Joy Division, som vi tidligere har skrevet om. Den har nu en trailer, og baseret på den bliver det svært at vente til vi får “Control” at se i biograferne.


“Joe Strummer: the Future Is Unwritten” er – som titlen forsigtigt antyder – en dokumentar om Joe Strummer fra The Clash. Filmen er instrueret af den engelske instruktør Julien Temple, der tidligere blandt andet har stået bag et hav af musikvideoer. Der er nok desværre god grund til at forvente, at “Joe Strummer: the Future Is Unwritten” aldrig kommer til at gå i danske biografer, så vi kan se traileren og håbe, at der ikke går alt for lang tid, før vi kan få fat i DVDen.

Endelig er der “I’m Not There” om Bob Dylan. “I’m Not There” er instrueret af Todd Haynes. Haynes har tidligere blandt andet stået bag “Velvet Goldmine”, og var nomineret til en Oscar for “Far From Heaven”. Filmen udmærkser sig ved, at ikke mindre end seks forskellige kunstnere spiller Bob Dylan. Udover Christian Bale, Heath Ledger, Richard Gere og Ben Whishaw, er der et par interessante valg i Cate Blachett, der selvfølgelig er kvinde og Marcus Carl Franklin, der er sort. Ifølge traileren er der meget at glæde sig til.

Masser af musikfilm trailers

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Pernille
October 26, 2007 kl. 12:49

Altså, jeg glæder mig virkelig meget til at se Control, men er det ikke lidt som om at hvor ham der spillede Ian Curtis i 24 Hour Party People dansede som, ja, Ian Curtis, så danser Sam Riley lidt som Bez? Ikke at det selvfølgelig ikke er supersejt at danse som Bez…

Kenneth Nielsen
October 26, 2007 kl. 15:51

Hejsa. Dette er mit første besøg på frekvens.dk, så jeg ved ikke helt om det er en gammel nyhed jeg kommenterer.

Jeg vil blot informere om at Joe Strummer:The Future Is Unwritten bliver vist i aften kl. 23.59 i BioCity Århus i forbindelse med Århus Filmfestival. Der er fri entré, men ikke ubegrænsede pladser, så skynd dig at smutte ned og reservér en billet.
Jeg har desuden set reklamer for dvd-udgivelsen på tryk, så den burde allerede kunne købes i velassortede plade/film-forretninger.

Ydermere kan jeg fortælle at både Control og I’m Not There er en del af filmporten.dk’s program sammen med blandt andre David Lynch’s seneste film Inland Empire.

Vi ses i biffen!

Søren
October 26, 2007 kl. 16:29

@Kenneth – det er et super tip. Hvis ikke jeg sad tusindvis af kilometer væk, var jeg på cyklen med det samme.

John Fogde
October 26, 2007 kl. 16:40

“Control” (og filmen “Joy Division”) er også med i CPHDOX-festivalen, så der er allerede mulighed for at se “Control” 1/11 kl.21:30 i Grand i København.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS