Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Norske Sondre Lerche var på Letterman forleden for at spille et af numrene fra soundtracket til den nye film “Dan in Real Life”. Filmen er en romantisk komedie med Steve Carell og Juliette Binoche i hovedrollerne. Den har fået lidt middelmådige anmeldelser, og hvis man bedømmer ud fra traileren, ligner det det også en forholdvis middle-of-the-road oplevelse, hvor man ovenikøbet skal forsøge at abstrahere fra stand-up komikeren Dane Cook, om hvem man roligt kan sige, at mit liv ville være betydeligt bedre, hvis han aldrig var med i en film igen.

Soundtracket til “Dan in Real Life” er 100% Sondre Lerche, og ifølge Cinematical, der har et interview med Sondre Lerche, var inspirationen Cat Stevens’ soundtrack til Harold & Maude og Simon & Garfunkels soundtrack til “The Graduate”, så man må jo ihvertfald sige at overliggeren er placeret tilpas højt.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS