Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Ugen der gik på Frekvens (uge 43)

Hvis nogen skulle være i tvivl, kan vi lige nævne det igen. Det er i aften kl. 22 at Frekvens går head-to-head med Klub StöjSway i Århus.

Vi har varmet op hele ugen, og har blandt andet stemt om hvilket Kent nummer vi skal spille (Vinternoll2) og hvilken Hits In The Car anbefalet demo skal på repertoiret. I øjeblikket kan man være med til at stemme om hvilket nummer skal slutte aftenen (The Smiths fører med et mulehår).

I forbindelse med torsdagens Spil dansk dag kiggede vi på vores yndlings danske sange og albums. Der var både plads til klassikere som Lars H.U.G, CV Jørgensen, Nanna, Gangway, Olesen-Olesen og TV-2, nyere og yngre kræfter som Spleen United og Figurines og et total wildcard som Grope.

I samme anledning gik Roy og jeg i ringen til en runde Frekvens vs. Frekvens om Love Shop.

Vi sluttede Spil dansk dagen af med at være til releaseparty med Cartridge.

Spil dansk dagen var slut, men vi fandt alligevel plads til en lille tur ned af memory lane med en hvor blev de af om legendariske Gangway. Kom tilbage i morgen, hvor vi byder på retro-video med Gangway, inklusiv videoen til Once Bitten Twice Shy, der næsten trodser beskrivelse.

Endelig fik Frekvens i den forgangne uge også et MySpace. Kig forbi og smid en friend request, vi kan altid bruge flere venner.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS