Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


I vores ugentlige hvor blev de af-feature, kiggede vi i denne uge på Gangway. Vi kunne ikke finde videoen til Mountain Song på YouTube, men der var et par andre godter.

My Girl and Me-videoen passer godt ind i 80ernes traditionelle videostil. Der er modeller, stort hår og kikset tøjstil. Mere overraskende er det, at der er flere furries end til en Flaming Lips koncert.

Det virkelige fund er videoen til Once Bitten, Twice Shy.

Der går 100% kikset 80er klassefest i den. Gangway byder på håndbajere, røde pølser og selvfølgelig piberygning. Kvaliteten er ikke specielt god – der er sikkert blevet kopieret fra et ældgammelt VHS videobånd – men vi skylder alligevel en stor tak til brianiskov for at uploade den til YouTube. Det er stor underholdning.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS