Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Mogwai snakker om Radiohead

Post-rock bandet Mogwai og specielt deres frontmand Stuart Braithwaith har ofte været ude med riven efter deres kolleger, specielt de mere succesfulde. Hvem husker for eksempel ikke deres Blur: Are Shite merchandise trøjer? Nu har Drowned In Sound lokket Braithwaith til at sige noget pænt om Radiohead og deres nye plade, og det er der kommet et ganske underholdende rant ud af. Han kan selvfølgelig ikke holde sig positiv hele vejen igennem, og må lige svine deres første plade, download hastigheden på den nye og Madonna i farten, men ellers synes han vist det er ok.

Gigwise har indenfor samme emne afholdt afstemning om læsernes favorit nummer på “In Rainbows”, og valger (med 18% af stemmerne) blev Nude, et nummer der har været i støbeskeen de sidste 10 år. Vi vil selvfølgelig meget gerne høre om Frekvens læserne er enige i dette valg.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Martin
October 29, 2007 kl. 15:57

Nude er et fantastisk nummer, hvilket det også har været i tidligere versioner.
Men jeg finder nu Reckoner allerbedst.
Generelt er alle numre af meget højt niveau – kun “Weird Fishes/Arpeggi” er ikke helt deroppe. Men næsten.

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS