Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Den legendariske filminstruktør Peter Boganovich (“Paper Moon”, “The Last Picture Show”, etc.), har netop lavet en dokumentarfilm om Tom Petty & The Heartbreakers, som er ved at gøre lidt væsen af sig i USA.

Filmen Runnin’ Down a Dream, som har en samlet spilletid omkring 3,5 timer, virker umiddelbart beslægtet med Bob Dylan filmen “No Direction Home”. Rocky Mountain News har et interview med Bogdanovich, som blandt andet kommer forbi hans, og Pettys, årsager til at lave filmen.

Derudover kan du ovenfor se traileren til filmen, som blandt andet indeholder interviews med så forskellige folk som Eddie Vedder og Stevie Nicks fra Fleetwood Mac.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS