Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Skotsk powerpop amok

Biffy Clyro er et ubeskrevet blad i Danmark, men har i Storbritanien udgivet fire albums, hvor de seneste, “Puzzles”, gik ind som nummer 2 på den engelske albumhitliste. I 2002 var de faktisk i Danmark som opvarmning for hedengangne The Cooper Temple Clause, men tog, så vidt Frekvens er informeret, tidligt hjem så begge bands kunne nå at se fodbold. Det er dog ikke altid at det skotske temperament sådan tillader ingen- eller begrænset tid på scenen. NME har en fantastisk historie om hvordan bandets koncert i New York for små to uger siden gik amok, med smadret udstyr og slagsmål med publikum til følge, fordi de kun fik lov til at spille to numre – meget rock’n'roll. Et smut forbi deres myspaceside viser en mere melodisk og rolig side af det ikke uefne band.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS