Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Harrisons myspaceside hacket

For 14 dage siden bragte vi et interview med Sheffield bandet Harrisons, som spiller glimrende Clash-klingende rockmusik. Da vi så i dag lige ville tjekke op på bandet, viser det sig at deres musik har taget en dramatisk drejning. Bandet hedder nu The New Harrisons, spiller trip-hop/afrobeat og har haft ikke mindre end 4099 singler, albums og ep’er til at gå nummer et i England. De har også skiftet guitar, bas og trommer ud med “clarinet, fallopian tube, doorbell & mobile”. Det står der i hvertfald på deres myspaceprofil!

Hvis man så tjekker den officielle hjemmeside, kan man så læse at myspaceprofilen er blevet hacket, og at de arbejder på at få den ændret tilbage. Indtil da, er profilen ganske underholdende læsning, da det ikke er en hacker uden humor der har kapret den. Hvem havde for eksempel nogensinde gættet at: “Harrisons emerged as a response to what was perceived to be the “increasingly safe and bloated” progressive rock and manufactured pop music of the mid-1920s”

***update: myspacesiden er nu lukket ned, omend den stadig reklamerer for en koncert i Baghdad***

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS