Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Om det skyldes vores store glæde over at Ed Harcourt kommer en tur forbi Voxhall skal ikke kunne siges, men i hvert fald glemte vi helt i farten at nævne, at der er mere fornemt besøg på vej. Den 21. januar kommer den langskæggede Sam Beam aka. Iron & Wine nemlig også en tur forbi Voxhall. Iron & Wine er i øjeblikket aktuel med sit 3. album “The Shepherd’s Dog” som Gaffas anmelder gav 5 ud af 6 stjerner, ligesom det var tilfældet med forløberen “Our Endless Numbered Days”. Så der burde ikke være nogen tvivl om, at det er americana i allerhøjeste kvalitet, der venter den 21. januar på Voxhall.

Iron & Wine spiller også den 25. januar i Vega.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS