Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

NME: Love Music, Hate Racism

Siden 2002 har organisationen Love Music, Hate Racism kæmpet mod det stigende fremmedhad i England, og den fremgang som BNP (British National Party) har haft. Det har de gjort ved, at arrangere koncerter og få gang i britiske musikere og bands indenfor alle genre. NME har de sidste par år også gjort deres for, at gøre opmærksom på organisationen, og senest udsendte de for et par uger siden en Love Music, Hate Racism dobbeltcd sammen med bladet. Da danske bladhandlere og importører har nogle gange en tendens til at flå disse vedhæftede cder af bladet (for ikke at tale om at være møg langsomme til at få nye blade, og hæve prisen helt vildt), derfor er det heldigt at begge albums kan downloades kvit og frit hos NME, med artwork og det hele. Blandt numrene er nyt materiale fra både Babyshambles og Dirty Pretty Things, Nine Black Alps, Charlatans, Albert Hammond Jr og ja…. Manu Chao.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS