Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


7/11”DU SKAL SPILLE HØJERE PÅ DEN GUITAR” råber trommeslager Ibber fra Death to Frank Ziyanak på en hjemmevideo fra indspilningen af den nye DTFZ plade midt i en indspilning. Læs mere for at se om resten af bandet hørte opfordringen.


Lad det være sagt med det samme: DTFZ har en fantastisk evne til at skrive en indierock sang der er så catchy, at den burde være fast inventar til samtlige indie-disco nights i det ganske land –specielt de 2 hits fra første plade Fe Fi Mo Fo og Sugar Sugar samt første singlen fra det ny album Yo Mama Huh. Alle 3 sange der læner sig op af en melodisk garagerock stil, men det er, ifølge bandet selv, ikke den stil man vil opleve på det nye udspil, hvor der bliver eksperimenteret mere med elektroniske elementer.

Fra første tone bliver slået an på Musikcaféen står det da også klart, at vi bestemt ikke kommer til at opleve en rar og hyggelig indie pop/rock koncert. Stortrommen og bassen lægger sammen et beat, der er så tungt, at gulvet ryster under en og et tungt nærmest metal-guitar riff sender folk på masse flugt imod baren for at købe ørepropper. Det lader til at bandet har taget Ibbers ord til sig.

På bandets Myspace lister de The Ramones, Blondie og Suicide som inspiration, der hersker dog ingen tvivl om, online pokie games at det er den mørke elektronisk Suicide lyd, der er fremherskende på Musikcaféen, og flere af sangene fremstår nærmest Depeche Mode”ske, det sker specielt når forsanger Frank Ziyanak dropper guitaren helt for at synge til et pre-programmeret elektronisk lydspor. Numrene fungerer egentligt fint nok, men den stadig tungere “Wall of Noise” der kommer fra scenen sammenholdt med at mange af sangene er bygget op over samme struktur betyder, at det ikke bare bliver til en hård fysisk oplevelse at se på, men det gør desværre også at numrerne let kommer til at flyde sammen, og det er ikke på den “fede-ingen-pauser-imellem-numrene-agtige” måde, da settet generelt ikke virker specielt tight, der er mange og lange pauser imellem sangene.

Lidt bedre lyd og et lidt tightere set ville gøre underværker, men respekt for et band der giver den fuld gas og respekt for, at man ikke holder sig til en succesopskrift, men tør at gå helt nye veje. Death to Frank Ziyanak brings the darkness, only without the catsuits.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Amelie: Hi friends, how is the whole thing, and what you desire to...
?????? ????: ?????? ???? ?????
????? w888: We absolutely love your blog and find the majority of...
n: I visit every day some sites and websites to read articles or...
mrpiracy: you’re really a good webmaster. The web site...
xxx: A?t?ally no matter if someone doesn’t be awa?e ?f...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS