Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Robbie snydt og bedraget

Imens hans tidligere kolleger i Take That drager verden rundt med stor succes, sidder Robbie Williams i Los Angeles og tænker på hvordan han skal lokke Guy Chambers tilbage i stalden og på sit fodboldhold LA Vale. Og det er netop folk i slænget omkring LA Vale der ifølge The Mirror har narret 200.000£ fra den tidligere Take That mand. Robbies mansion har åbenbart udviklet sig til et hæng-ud sted for en del af LA Vale folkene, og et par af dem har lokket Robbie til at investere i deres skønhedssalon, og derefter brugt pengene på fest og ballade. Men som The Guardian tørt konstaterer: “Experts pointed out that if you have as many as 20 people kipping over at your house at any one time, then the odd ashtray, DVD and hundreds of thousands of pounds will go missing.” Stakkels Robbie, men hvis han mangler en skilling, er der nok stadig plads på TT holdet, der blandt andet besøger Danmark om en uges tid.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS