Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Duran Duran indtager Broadway

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi aldrig kan få nok Duran Duran her på Frekvens. Forleden afholdet firserheltene deres første af ni koncerter i the Ethel Barrymore Theater på West 47th Street i New York.

New York Times har en lang artikel om arrangementet, hvor de blandt andet fortæller, at koncerten er opdelt i tre dele. I første del opføres hele den nye plade “Red Carpet Massacre”, anden del er det såkaldte “Electro set”, der beskrives som “acoustic, but plugged in” (og nej, vi har heller ingen anelse om hvad det betyder), tredje og sidste del er “delayed-gratification retro section”, hvor der bliver budt på de største hits.

Herefter er vi også sikre på, at bandets fans – deres fremskredne alder taget i betragtning – skal hjem og give barnepiger fri og i køjen, formentlig på det seneste tidspunkt i nyere tid.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS