Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


En smule forsinket er vi klar til at fortælle hvilke koncerter man skal holde øje med i løbet af ugen

Tirsdag 6. november
I aften spiller engelske Bloc Party i KB Hallen. Bloc Party udsendte tidligere på året deres andet album “A Weekend In The City” hvor de smed lidt af den meget kantede post-punk stil, der kendetegnede debutten, af sig. Man kan dog stadig forvente sig en god gang indie-guitar rock.

Hvis man er mere til pop skal man tage ind på Vega, hvor den “måske inde, måske ude af skabet” engelske sanger Mika skal prøve at gøre skaden god efter et utal af aflyste koncerter her i landet. Koncerten er udsolgt.

Onsdag 7. november
Er en dato undertegnede har glædet sig til i lang tid. Her kommer canadiske Arcade Fire nemlig til KB Hallen. Selvom en rigtigt god (ikke fantastisk) koncert på Roskilde gjorde lidt af skaden god efter aflysningen i foråret, så glæder jeg mig stadig til at se dem til en af deres egne koncerter, hvor jeg er sikker på at de viser at de kan meget mere end de viste på Roskilde. Koncerten er udsolgt.

Torsdag 8. november
Når Kaiser Chiefs kommer til København gør de det til et hattrick for KB-Hallen, der jo som sagt også har præsenteret spændende navne de to foregående aftener. Om det skyldes Kaiser Chiefs’ rimelig store koncert aktivitet her i landet skal vi ikke kunne sige – men der er i hvert fald stadig billetter at få.

Her på Frekvens har vi et svagt punkt for I Am Bones, som starter en mini-turné på Pakhuset i Århus på torsdag, de følgende dage finder man Gammelby & Knoglerne i Odense og København.

Århus byder på mere skævt musik når Broken Beats kommer forbi Musikcaféen.

Fredag 9. november
Efter en række udsolgt koncerter i København kommer Trentemøller til Århus, hvor han spiller på Voxhall. Koncerten er (selvfølgelig) udsolgt.

Hvis man bare vil ud og se elektronisk musik i Århus kan man tage på Train hvor der er Green Beats med bl.a. Jean Von Baden og hollandske Fedde Le Grand.

I København er der i forbindelse med åbningen af CPH:DOX koncert med svenske Jenny Wilson på Vega, der vil også blive vist et musikvideo show af svenskeren Andreas Nilsson. Snake and Jet’s Amazing Bullit Band varmer op, og Bob Hund DJ’er efter koncerten, så der er lagt op til et brag af en fest på Vega.

I Aalborg rammer Take That Danmark til den første af 3 koncerter. På trods af tidligere udmeldinger om udsolgt virker det som om, efter en hurtigt test på Billetnet, at der stadig er billetter at få til alle 3 koncerter.

Lørdag 10. november
Efterklang spiller på Voxhall og de har Slaraffenland + de meget hypede islændinge Jakobinarina med som support.

Take That spiller deres anden koncert i Aalborg.

Søndag 11. november
Take That spiller i København.

Næste Uge
Hold bl.a. øje med Air, Mikael Simpson og Beirut

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Anders O
November 6, 2007 kl. 20:11

Ingen Bloc Party alligevel:

http://gaffa.dk/live/view.php/news_id=20022

Peter
November 6, 2007 kl. 20:25

Nu skal AF ikke gå hen og få gode idéer -sidste gang var jeg taget derover og havde generalt en rimelig dårlig tur som det var meningen AF koncerten skulle rette op på -men en aflysning og efterfølgende nederlag til Spanien gjorde det til en weekend jeg gerne vil glemme før frem for senere

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS