Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Jon Stewart for fuld musik

Her på Frekvens er vi meget glade for den amerikanske komiker og studievært og hans program The Daily Show, der kører sent på DR2. Siden Stewarts ankomst til programmet har der været en lang række spændende og spøjse musikalske gæster, og de 25 bedste klips har Rolling Stones samlet i en fantastisk artikel. Der er alt fra dværge klædt ud som KISS til Stewart der overtager Courtney Cox’s rolle i videoen til Springsteen nummeret Dancing in the Dark. Fordi Comedy Central er skrappe til at få revet Daily Show klips ned fra Youtube, er det lidt af en guldgrube.

I samme genre, må vi også lige bringe det fantastiske showdown mellem Jon Stewart protegéen Stephen Colbert og indiebandet Decemberists:

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Søren
November 7, 2007 kl. 19:33

#20 Michael Stipe. Han er jo vildt sjov på sig egen lidt tilbagelænede måde. Og så får han jo også lanceret en god sviner til Oasis.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS