Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Frekvens lytter til… (Uge 45)

Endnu en uge er gået, flere albums har fået rotationer i de små hjem, og endnu engang gør redaktionen status over hvad der har været i høj kurs de sidste par dage. Og i denne uge har fokus ligget på relativt nye albums – måske folk er begyndt at spekulere i deres årslister?

Anders: Yeasayer – “All Hour Cymbals”
“Der har været en del hype omkring Yeasayer det sidste stykke tid (primært pga. den fremragende single 2080), så jeg blev naturligvis nødt til at tjekke deres netop udgivne debutskive ud. Ikke alt er min kop te, men der findes bestemt fine numre på “All Hour Cymbals”, hvis lyd kan defineres som noget ala “Peter Gabriel og Brian Eno laver indie med Deep Forest.” Fans af Arcade Fire vil sikkert også kunne finde noget her, de kan bruge.”

Søren: Josh Ritter – “The Historical Conquests of Josh Ritter”
“The Historical Conquests of Josh Ritter” er Josh Ritters femte album. Jeg har aldrig lyttet til ham før, og faldt også over det her ved et tilfælde. Det er en ok skive, og den er værd at checke hvis man er til Bob Dylan, Bright Eyes, Billy Bragg/Wilco-agtig musik. “Folk Music and Ballads” kalder de det på Wikipedia, det er vist ganske rammende.

John: Iron & Wine – “The Shepherd”s Dog”
Det tog mig noget tid at vænne mig til, at Iron & Wine er gået fra at lyde som Nick Drake til My casino online Morning Jacket. Men jeg har stædigt holdt ved og er nu rigtig glad for pladen. Og det bliver helt sikkert interessant at høre de nye ting live, når bandet kommer til landet.

Kristian: Death By Kite – “Death By Kite”
Jeg så dem spille på Musikcaféen for et halvt års tid siden, og syntes egentlig det var ret godt. Jeg fik dog ikke gjort noget ved det før deres trommerslagers pludselige afgang i sidste uge ansporede mig til at købe pladen. Umiddelbart lyder det som et habilt mix mellem Placebo og Mew, og mon ikke albummet er at finde på min altid sparsomt befolkede liste over årets danske udgivelser.

Stytzer: Band of Horses – “Cease To Begin”
Jeg har endelig fået taget mig sammen til at bryde forseglingen og lytte til albummet på stereoen, i stedet for kun at lytte til den “kopi” jeg har haft på computeren. Og hold op hvor det hjalp! Den er stadig ikke fuldt på højde med debuten, men den første skuffelse har for længst lagt sig.

Roy: Nine Black Alps – “Love/Hate”
Forudbestilt fra England, og det er praktisk talt den eneste cd jeg har hørt de sidste par dage. Jeg har nærmest ene mand forsøgt at bygge en hype op omkring bandet siden deres debut, men lever “Love/Hate” op til min egen hype?? Se anmeldelsen.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS