Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Nyt på vej fra Tapes ‘n Tapes

Tapes ‘n Tapes, der sidste år scorede et mindre webhit med Cowbell, er snart på vej med nyt materiale. Således kan man på bandets officielle hjemmeside læse, at album nummer to skulle være på trapperne.

Der foreligger endnu ikke oplysninger om hverken trackliste, albumtitel eller musikalsk retning, men i dette Pitchfork-interview siger forsanger Josh Grier, at bandets første samarbejde med en producer (Dave Fridmann – Mercury Rev, Flaming Lips, Clap Your Hands Say Yeah og andre) har resulteret i en bedre udnyttelse af Minnesota-kvartettens potentiale og lyd. Specielt trommerne, som spiller en vigtig rolle i bandets lydunivers, har draget fordel af en producer og et rigtigt studie.

Tapes ‘n Tapes har dog fået frie hænder, så mon ikke vi kan forvente os lidt af den samme legesyge, som kendetegnede debutalbummet “The Loon”, og som medførte gode anmeldelser i bl.a. NME og Pitchfork samt en enkelt optræden hos David Letterman.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS