Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

30 år med The Human League

Det er i år 30 år siden The Human League blev dannet. Den eneste grund til, at de ikke er dukket op i vores “hvor blev de af“-feature er, at de stadig eksisterer. De har godt nok ikke nogen pladekontrakt i øjeblikket, men de har stadig deres eget studie i Sheffield, de turnerer i stor stil, og de har også udtrykt et ønske om – på et ikke nærmere defineret tidspunkt – at udgive deres tiende album.

Bandet fejrer den runde fødselsdag med at turnere i Europa med deres bedste album, “Dare” fra 1981, som tema. De kommer også forbi Danmark den 18. december, hvor de spiller på Vega.

Det danske Human League fansite The Black Hit of Space fejrer også fødselsdagen i stor stil. De er i øjeblikket midt i en regulær remix-extravaganza, hvor de har samarbejdet med forskellige online remixere om at producere remixes af alle numrene fra “Dare” albummet. Jeg har brugt morgenen på at lytte til de 6 remix, der indtil videre er online, og det er en forrygende tur ned ad memory lane.

Når du er forbi The Black Hit of Space, skylder du dig selv at kigge på den ufattelige mængde af Human League information, der er tilgængelig. Vi kan blandt andet anbefale sitets Human League timeline og en intet mindre end fantastisk samling af koncertplakater.

New York, Ice Cream, TV, Travel, Good Times / Norman Wisdom, Johnny, Joey, Dee Dee, Good Times. Det er i sandhed good times.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS