Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Akustisk Dandy Warhols = The Dutch Masters

Det sidste Dandy Warhols album var lidt af en rodet affære, men vi kan tilgive det stenede Portland-band, ikke mindst på grund af deres to glimrende albums “13 Tales From Urban Bohemia” og “Welcome to the Monkey House”, og vel egentlig også “The Dandy Warhols Come Down” fra 97.

Nu er der på en måde nyt fra bandet, det viser sig nemlig at forsanger Courtney(-Courtney) Taylor-Taylor og hans fætter, og Dandy Warhols trommerslager, Brent De-Boer spiller lidt akustisk ind imellem, som bandet The Dutch Masters. Blandt andet spiller de på mandag, til premieren på “AMAZING JOURNEY: The Story of The Who”, hvor de foran et publikum der tæller Roger Daltrey, vil spille en række The Who sange.

Hvis man ikke lige er i LA, kan man smutte forbi Dandy Warhols myspaceside og høre et enkelt The Dutch Masters nummer.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS