Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

The Black Arts: Top Of The Pops

Ingen elsker Art Brut mere end folkene bag Frekvens, og vi var naturligvis knust på bandets vegne, da BBC sidste år efter 42 år valgte at stoppe programmet, inden gruppen kunne nå at optræde på det. Det er kun en ringe trøst, at Art Brut har medvirket i den tyske version af programmet, men nu kan der ske noget, der kan tage lidt af malurten ud af bægeret.

Art Brut-frontmanden Eddie Argos har nemlig slået pjalterne sammen med John Moore, Luke Haines og Sarah Nixey fra Black Box Recorder samt Keith Top Of The Pops, der allerede er involveret i både The Art Goblins sammen med Argos og The English Travelling Wilburys sammen med Moore og Haines.

De fem briter har dannet gruppen The Black Arts og har udsendt julesinglen Christmas Number One, der handler om, hvor meget en julesingle, der går nummer et, vil hjælpe deres karriere. Samtidig er det en helt naturlig bøn om at få Top Of The Pops tilbage, da det er det eneste sted, der kan yde retfærdighed til deres kommende megahit.

Singlen udsendes 3. december og skulle den gå nummer et til jul i England, vil den være med til at opfylde Argos’ eneste ønske her i livet. Top Of The Pops sendes nemlig fortsat i en særlig juleudgave hvert år, hvor han i så fald vil få lov til at optræde.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...
14/10-2020:
Hello world
15/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS