Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Frekvens lytter til… (Uge 46)

The mighty have fallen. Duran Durans #1 fan er utilfreds med deres nyeste opus. Ellers er der plads til både nyt og gammelt i denne uges Frekvens lytter til…

Anders: The Twilight Sad: “Fourteen Autumns & Fifteen Winters”
“De støjende skotter har været i heavy rotation hjemme hos mig siden sommermånederne, men den har lige fået en ekstra tand nu, hvor et koncertbesøg er nært forestående.”

Søren: Voxtrot: “3 EPer”
“Jeg legede i slutningen af sidste uge for første gang lidt med Hype Machine. En søgning på Voxtrot, bragte en masse numre frem fra de tre EPer, bandet udgav før deres selvbetitlede debutalbum. Efter at have lyttet et par dage, købte jeg alle tre EPer fra iTunes. Virker det, det der Hype Machine? Ja, det tror jeg nok det gør!”

John: Duran Duran: “Red Carpet Massacre”
“Lad nu være med at springe på bølger tre år for sent. Det virkede ikke på “Big Thing”, og det virker ikke i dag. Måske er jeg lidt hurtigt ude, men jeg tror faktisk dette er det ringeste Duran-album, jeg nogensinde har hørt. “Pop Trash” kommer ikke ikke just ugentligt på anlægget, men jeg husker det da som et album, der havde et par gode tracks undervejs. Højdepunktet her er Skin Divers, men det der fikky-fikky crap undervejs driver mig sgu til vanvid. Måske er det tid at få Warren tilbage i bandet.”

Stytzer: The Raveonettes: “Lust Lust Lust”
“Efter den glimrende “Pretty in Black” havde jeg skruet rigtig godt ned for forventningerne. Men det nyeste udspil fra Sharin og Sune lyder som det perfekte mix af iørefaldende 60′er pop, bidende 80′er støj og soundtracket til en spaghetti western instrueret af Tarantino.”

Roy: The Wildhearts: “P.H.U.Q”
“Det er en gammel traver fra ‘95, som vist blev samlet op for 30 kroner et par år senere. Men det er også en plade som jeg bliver ved at vende tilbage til, selv om de fleste andre vist synes det er noget hø. Og tro mig, jeg har prøvet at prakke folk den på. Det er dog en dejlig blanding af pop-rock, tyggegummi-punk, lidt Clash og Beatles, og nogle enormt britiske tekster.”

Peter: Sufjan Stevens: “Greetings From Michigan: The Great Lake State”
“Jeg har for nyligt kastet mig over Sufjan Stevens og da dollaren er i dejlig lav kurs har jeg gjort nogle gode køb på hans pladeselskabs hjemmeside (10$ for albums). “Michigan” virker efter et par gennemlytninger umiddelbart ikke helt så stærk som “Illinoise”, men det er altså også en virkelig god plade.”

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Jan Holm
November 19, 2007 kl. 22:22

Det nye Duran Duran album holder 100%.Gode melodier hele vejen…

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS