Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Jay-Z går nummer 1

Jay-Z, som jo egentligt havde trukket sig tilbage til en tilværelse som pladeselskabsboss, har netop udsendt sit andet album efter at han er vendt tilbage fra “the worst retirement ever”, som han selv kalder det.

“American Gangster”, som det seneste udspil hedder, er gået nummer 1 i USA, men det er der i sig selv ikke noget særligt usædvanligt ved, for faktisk har samtlige af Jay-Z’s albums siden 1998 ramt førstepladsen på den amerikanske hitliste. Derudover er han gået nummer 1 i samarbejde med 2 andre kunstnere. Det drejer sig om pladerne “Unfinished Business” sammen med R. Kelly og “Collision Course” sammen med Linkin Park.

Solo bliver det 8. gang, Jay-Z går nummer 1, og sammenholdt med de 2 andre plader er det 10. gang i alt, hvilket vil sige, at Jay-Z tangerer ingen ringere end Elvis Presleys antal af nummer 1 albums. Der er dog stadig et stykke vej op til den kunstner, der har flest nummer 1 albums i USA. The Beatles formåede at ramme førstepladsen ikke mindre end 19 gange.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS