Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

QOTSA i rehab, Duran Duran i Playboy

Når man skal vælge et band til at promovere ens sag, er det en god idé lige at tænke sig om en ekstra gang.

Det var der nogle der ikke gjorde, da de bad Queens of the Stone Age om at spille i et rehabiliteringscenter i Californien. Bandet har tidligere ikke haft mange negative ting at sige om stoffer, og lagde da også ud med at spille sangen Feel Good Hit of the Summer, med teksten “nicotine, valium, vicodin, marijuana, ecstasy and alcohol… c-c-c-c-c-cocaine“.
Det synes sikkerhedsvagterne ikke var sjovt, og så blev Queens ellers smidt af scenen. Det eneste der mangler i det scenarie, er at Josh Homme havde en “Rehab is for Quitters” t-shirt på.

Så går det en del bedre for Playboy, som har valgt at arbejde sammen med Duran Duran om at samle penge til Rock the Vote. Duran skal således være med i Playboys Rock The Rabbit issue, og designe en t-shirt for Playboy, hvorfra overskudet går til Rock the Vote.

Et eller andet sted er det måske også lidt sjovere at hænge med Hugh Hefner end Betty Ford.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS