Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Ikke ligefrem topscoreren på vores ønskeliste over band reunions, men nu er den her altså, den nye Spice Girls single. Der er ikke ligefrem meget gang i Headlines (Friendship Never Ends), men tilgengæld er den et studium i letpåklædthed.

The Guardian har lavet en grundig og morsom analyse af videoen, med smukke citater som “Who cares? She’s managed to get unclothed pointlessly in the first minute” og “Oh dear me, no. Someone appears to have nailed her to that door with an ab-shaped staple gun!”. De har også regnet på hvem af de fem piger, der får mest screen time i videoen, nemlig Victoria der pryder skræmen i 1.26 minutter, en del af tiden iført en eller anden form for SM korset.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS