Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Engelske Art Brut og amerikanske The Hold Steady står begge i høj kurs her på stedet, så da det kom frem, at de to band ville turnere sammen, ville begejstringen næsten ingen ende tage. Det eneste problem var, at de kun ville turnere sammen i USA, men den slags er der jo heldigvis råd for.

Så nogle måneder senere står Frekvens repræsenteret på spillestedet The Music Box på Hollywood Boulevard i Los Angeles og lader sig endnu engang imponere over Art Brut-frontmand Eddie Argos’ evne til at ændre sine i forvejen sjove tekster, så de passer til det sted de spiller koncert og stadig er sjove.

Efter at være gået glip af The Hold Steadys eneste danske koncert nogensinde tidligere på året var forventningerne til dem særdeles høje. Bandet levede dog til fulde op til deres ry som et forrygende liveband, og selv sange som Barfruit Blues og specielt Positive Jam fra deres debutplade (der er den svageste af de tre) fungerede fremragende. Og det var specielt sjovt at se nørderne blandt publikum, der kunne synge med på de lange og komplicerede tekster uden problemer.

Efterfølgende lovede Art Brut-guitaristen Jasper Future at besvare en række spørgsmål, og hans svar kan du læse her, dagen inden de to bands afslutter deres fælles amerikanske turné.

Frekvens: Efter at have spillet en hel del shows sammen, vil du så sige, at Art Brut og The Hold Steady passer godt sammen?
Jasper Future: Jeg vil sige, at vi passer fremragende sammen. Begge bands’ sangere har cirka samme attitude, når det gælder tekstskrivning – begge er meget konverserende. Koncerterne med begge bands er, selvom de er meget forskellige, fyldt med energi. Det gør det til en let turné at kunne stå inde for.

Frekvens: The Hold Steady er berømte for at drikke en del. Hvor meget sprut er I blevet nødt til at tilføje til jeres rider for at kunne følge med dem?
Jasper Future: Ingen. Jeg har ingen som helst idé om, hvad du taler om. At drikke er aldrig en konkurrence. Det er en fornøjelse, og jeg kan bekræfte, at begge parter har haft det sjovt.

Frekvens: Jeg spurgte engang (The Hold Steady-guitaristen) Tad Kubler dette, og nu spørger jeg dig: Når I arbejder på nyt materiale, kigger du så nogensinde over på din frontmand og tænker “Hvad i alverden er det, han synger om?”
Jasper Future: Jeg tilbringer det meste af mit vågne liv med at tænke over det. Selvom Eddie (Argos, red.) som regel ved præcis, hvad det er, han gør. Lige som man tror, han er gået ned af en blind vej, hiver han det ud af posen. Det må være derfor, han er sangeren, og jeg er baggrundsmusikken.

Frekvens: Girls Aloud på din MySpace-side, og du synger Backstreet Boys på karaokebarer i Hamburg? Hvorfor denne fascination med forfærdelig musik?
Jasper Future: Måske Backstreet Boys. Men Girls Aloud er utrolige! Jeg ved, man ikke skulle tro det, men de fleste af deres sange er oprigtig talt fantastiske. Love Machine, Something Kinda Ooh, No Good Advice. Backstreet Boys kan muligvis skyldes, at jeg var fuld.

Frekvens: Har der været nogle ulykker eller underligheder på turnéen udover, at Eddie missede sit fly fra L.A.?
Jasper Future: Intet er gået rigtig galt. I det mindste ikke på en spændende måde. Alt vores gear gik i stykker den første uge, men det var bare sort uheld, tror jeg. Vi var til en fest hos Peter Bucks ekskone. Det var rimelig mærkeligt. Vi har også en fan, der er professional fribryder, som er dukket op til tre koncerter. Han er fantastisk.

Frekvens: Med tanke på din kærlighed til dansk popmusik, hvor begejstret er du så over nyheden om, at Aqua er blevet gendannet.
Jasper Future: Mere end jeg kan beskrive med ord.

Jasper Future kunne ved samme lejlighed fortælle, at de forventede at vende tilbage til Danmark til foråret, så det er da absolut værd at holde øje med.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
kristoffer
November 21, 2007 kl. 11:46

Hey! I anbefaler i Jeres højrespalte en hel række koncerter. Men ikke Ryan Adams, derimod TV2?! Hvad er kriterierne for denne anbefalingsliste?!?!?!

Søren
November 21, 2007 kl. 12:51

Godt spørgsmål. Det med Ryan Adams er klart en fejltagelse. Den burde helt sikkert have været på listen. Jeg er ikke selv den store TV-2 fan, men vi har et par stykker på teamet.

For at svare mere præcist på spørgsmålet. Der er ikke nogen specifikke kriterier for anbefalingslisten.

Roy
November 21, 2007 kl. 12:55

Det er ikke så meget et spørgsmål om at have udeladt Ryan til fordel for TV2, som at vi måske har glemt Ryan – muligvis fordi ingen af os selv skal derover.
Der er vist ingen her, som har noget skidt at sige om Ryan Adams.

Peter
November 21, 2007 kl. 15:03

Hmm -jeg skal derover, vil det så sige det er min?

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS