Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Next big things?

Rolling Stone har en artikel, med 10 profiler af artister som de selv betragter som “artists and bands who are bringing the future of music, today“. På de fleste profiler, er det endda muligt at høre et enkelt track med den pågældende kunstner.

Blandt de ti artister finder man blandt andre Liam Finn, søn af Crowded House sangeren Neil Finn, engelske Kate Nash, som allerede har fået en del opmærksomhed i hjemlandet, samt OneRepublic, som lige nu hitter med deres Timbaland-producerede single Apologize. Og så Brett Dennen (billedet), som nu er ved at blive stor i USA med sin Jack Johnson-light musik.

Og hvis det er “the future of music”, så kan jeg kun give Leonard Cohen ret… “It’s murder.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Klaus Mors
November 21, 2007 kl. 18:44

Øøhh, jeg forstår ganske enkelt ikke, hvordan man kan lave Jack Johnson light musik. Det burde ikke være muligt. Er der så endnu flere bølge-skvulp og ingen guitar – jeg forstår det altså ikke…

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS