Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Ryan Adams triumferer i Falkoner

Ryan Adams kiggede forbi København i aftes. Vi havde overset det på vores anbefalingsliste, og fik fortjent læst og påskrevet i kommentarerne. Det ser ud til, at koncerten absolut kunne anbefales:

Jylland-Posten og Soundvenue er enige om, at koncerten stort set var det bedste siden skiveskåret brød.

Jyllands-Posten skriver:

“Han var uhyre velsyngende og hans guitarspil var skarpt, mens melankolske og poetiske toner tog form, hver gang han satte sig til klaveret.”

Og Soundvenue følger op:

“Falconer Salen [bød] på en oplevelse af noget nær uhørt kvalitet. Et mirakuløst comeback, der udelukkende viste, hvor store evnerne under det pjuskede hår og den grønne strikhue egentlig er, når det virkelig gælder.”

Gaffa er en smule mere reserverede, men lyder stadig til at have haft en god aften. De nævner, Ryan Adams’ Jekyll & Hyde-agtige koncertpersonlighed, hvor man aldrig helt kan føle sig sikker på hvem, der dukker op. Heldigvis var det en venligt stemt Adams, der entrede scenen i aftes:

“Men jo, Mr. Adams lod heldigvis til at være i glimrende humør under sin grønne tophue og trykkede den som start godt og grundig af med nummeret ”Peaceful Valley” sammen med sine faste partnere i bandet Cardinals, med hvem han efterhånden har spillet en del år. Ryan Adams havde da også et meget lydhørt og begejstret publikum at spille op til i den knapt udsolgte Falkoner-sal.”

Måske kan vi få en hurtig stemningsrapport fra Peter i kommentarerne, da han jo var på plads i Falkoner i aftes?

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Peter
November 23, 2007 kl. 22:31

Nu er jeg jo ret stor fan, så jeg synes det var en helt fantastisk aften. Kan ikke helt følge Gaffa anmelderen som i sin anmeldelse snakker om en tynd afslutning og i øvrigt bruger utroligt meget tid på en diskokugle.

De to sæt var delt op i først en elektrisk del og siden en akustisk del, som gjorde at aftenen fik et mere og mere stemningsfyldt skær over sig og da Adams til sidst gik solo på Scenen og spillede smukke numre som f.eks. “I See Monsters” var aftenen fuldendt.

Jeg synes det var markant bedre end da han spillede i Vega sidste år, og det betyder ikke at det var en dårlig koncert dengang. Jeg ville ikke ha’ tøvet med at sende ham til tops på vores egen skala.

Rasmus
November 24, 2007 kl. 12:07

Det var en top fed koncert. Synes The Cardinals startede ufokuseret og kedeligt ud. Men kvaliteten var konstant stigende gennem hele koncerten. Det akustiske set var en drøm og den introverte afslutning med Ryan alene på scenen var simpelthen magisk. Som på plade har Adams lidt et udvælgelses-problem og har svært ved at skelne mellem perlerne og mere ordinære sange. Men set-listen igår var præget af heldige valg, hvor kun få sange faldt igennem og mange var brilliante.

Troels Frøkjær
November 24, 2007 kl. 16:00

Ekstra Bladets anmeldelse kan læses her:

http://ekstrabladet.dk/flash/anmeldelser/musik/article362214.ece

kristoffer
November 24, 2007 kl. 17:04

Uden tvivl årets største koncertoplevelse, sammen med BRMC i Den Grå Hal. En helt igennem magisk aften som bare tiltog i styrke. Af irriterende elementer skal nævnes stive publikummer, der klappede ude af takt helt alene, skreg på Gram ParsoMs og andet. De var selvfølgelig bare ekstatiske som os andre. Hele koncerten er tilgængelig via Ryan-adams Archive som FLAC-fil… Genialt!

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS