Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Støj på Frekvensen

Lidt blandet (nyt og gammelt) fra ugen der gik på Hits In The Car.

AnamiaButterfly In Paris
I går kom den triste nyhed, at mine gamle venner i Anamia har valgt at opløse sig selv. Talentet er klart til stede, men motivation og ambitioner har tilsyneladende været en mangelvare, så dette var desværre den eneste logiske udgang.
Download som mp3: Butterfly In Paris

Joy DisasterFade Away
Ikke en omgang “støj” uden et glimrende nummer fra et band inspireret af Joy Division, Interpol etc.
Download som mp3: Fade Away

ShadowplayThe Submarine Song
Irske Shadowplay har været opløst i over et år, men forsangeren Andrew Boland er så småt begyndt at røre på sig igen. Jeg lægger hovedet på blokken og påstår, at dette er et af de bedste numre, du aldrig har hørt.
Download som mp3: The Submarine Song

The RaveonettesAly, Walk With Me
Lige et “øf” til de danske pladeselskaber. Hvorfor har jeg modtaget dette nummer i en promo mail fra USA? Kom nu ud af starthullerne og benyt jer aktivt af danske og udenlandske musik blogs i promoveringen af jeres bands!
Download som mp3: Aly, Walk With Me

MagpieMilk
Lidt reklame for det nye italienske pladeselskab 42 og deres opsamling med 15 gratis sange af og med italienske bands. Denne omgang shoegaze med Magpie er blot et af mange glimrende numre, som kan hentes ned kvit og frit.
Download som mp3: Magpie – Milk

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Kristian
November 23, 2007 kl. 20:29

Jeg er enig, The Submarine Song er virkelig et flot nummer.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS