Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


I en manøvre, som jeg snarest forventer replikeret fra den danske IT & Telestyrelse, placerer Singapore Media Development Authority sig helt ude i overhalingsbanen. The Media Development Authority står bag regulering af medierne i Singapore, det er det vi i Danmark kalder censur. De har nu lanceret en rap, hvor ledelsen fører sig frem på fornemste vis.

Det kan kun være et spørgsmål om tid, før IT & Telestyrelsen er tvunget til at følge trop. Jeg ser frem til at se d’herrer Brodersen og Rosenskjold i stiveste puds, mens de fyrer den for vildt af. De passer jo meget godt på profilen i Reuters omtale af initiativet fra Singapore:

“In the video, middle-aged executives are seen moving and shaking to a rap tune, mouthing lines from a corporate brochure.”

Indtil videre har 13.000 set klippet på YouTube, men det tal kommer helt sikkert til at stige eksplosivt i de kommende dage.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Kristian
November 23, 2007 kl. 14:33

De(t) holder 100%!

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS