Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Bar røv og Fall Out Boy

Poppunkerne Fall Out Boy har trods stor succes ikke tidligere fået så megen spalteplads her på Frekvens, men vi går ikke af vejen for et godt sextape rygte.

Bassist og prettyboy Peter Wentz, der for øvrigt er kæreste med Ashlee Simpson, er nemlig ifølge de engelske tabloider fulgt i Pamela Anderson og Paris Hiltons fodspor og har lavet et sextape, der er blevet lagt ud på nettet. Wentz selv påstår dog, at det korte klip er taget fra en gyserfilm, som han optrådte i for at hjælpe en af sine venner. Filmens titel skulle være “Goodnight Moon”, men er åbenbart så indie, at den ikke optræder på IMDB.

Det er på ingen måde nyt for Wentz at blive hængt afklædt ud på nettet. Sidste år dukkede der en række billeder op på nettet, som den unge bassist havde sendt til en pige, han prøvede at score. Billederne viser Wentz i forskellige grader af afklædthed, og skulle man ønske at se se dem, ligger de her – det er på eget ansvar.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS