Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Det er ingen hemmelighed at Frekvens er vilde med Fountains of Wayne, og at vi stiller os uforstående overfor, at det amerikanske powerpop band aldrig har fået fat i danskerne, på trods af deres åbenlyse kvaliteter og radiovenlighed.

Deres seneste album “Traffic & Weather” udkom i april, og kastede blandt andet singlen Someone To Love af sig. Videoen til dette nummer er vi lige faldet over, og den er bestemt værd at vise frem. Ikke bare har den komikeren Demetri Martin med, som vi nævnte for nyligt, og har en fin historie, den viser også Fountains fra en lidt mere elektronisk side. Jeg tror kun det er Roy der vil føle sig trådt over tæerne, når jeg siger at nummeret lyder lidt henad The Bravery. Lige meget hvad, er det et glimrende nummer.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...
14/10-2020:
Hello world
15/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS