Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Frekvens lytter til… (Uge 48)

Selv om der traditionelt ikke kommer andet end “Greatest Hits” plader op til jul, er der heldigvis stadig gang i koncerterne i det ganske land, og det bærer ugens liste solidt præg af. John og Kristian varmer op til Happy Mondays koncerten i aften, undertegnede til Machine Head d. 10 december, mens Peter stadig er oppe at svæve efter Ryan Adams koncerten forleden.
Hvis man må omformulere Ole Michelsen, så skal musik ses på spillestederne, men læses på Frekvens…

Anders: Joe Henry – “Civilians”
For nylig introducerede mine Frekvens-kollegaer mig for Joe Henry og hans seneste album “Civilians”. Totalt ukendt land for mig, men her er helt sikkert noget, som jeg skal kigge lidt nærmere på.

John: Happy Mondays – “Pills ‘n’ Thrills and Bellyaches”
Jeg har faktisk aldrig været den store fan af Happy Mondays og skal da også primært se dem i aften for at kunne sige, at jeg har set dem. Alligevel har jeg dog givet deres bedste album nogle rotationer på anlægget for lige at blive mindet om, at det ikke bare er stoffer og skandaler det hele – de nåede faktisk også at skrive nogle gode sange undervejs.

Kristian: Happy Mondays – “Uncle Dysfunctional”
Opvarmning til aftenens koncert startede allerede i sidste uge, og det første Mondays album i 15 år har fået en del tid på anlægget. Det er meget hit’n'miss og vil sikkert endnu engang dele den musiklyttende befolkning om i to dele; dem der synes at Sean Ryder er en poet på niveau med Keats, og dem der synes han en lallende idiot. Personligt bliver jeg gladere og gladere for albummet.

Roy: Machine Head – “The Blackening”
Jeg bruger egentlig overraskende meget af min tid på bare at vente på, at det bliver d. 10 december. Jeg glæder mig som et lille barn til at gense Machine Head, og hvad er bedre medicin end at skamlytte deres seneste opus? Pressens sammenligninger med Metallicas “Master of Puppets” holder måske ikke helt vand, men det er helt sikkert en fremragende plade, som stadig vokser til trods for at den har været ude i et pænt stykke tid.

Stytzer: Figurines – “When The Deer Wore Blue”
Said the Gramophone lufter sin skuffelse over albummet, hvilket har fået mig til at finde det frem igen. Jeg kan da også kun være enig i, at det ikke når samme niveau som Skeleton, men det er bestemt mere end et enkelt gennemlyt værd. For store forventninger, som i StG’s tilfælde, har sjældent medført noget positivt!

Søren: Les Savy Fav – “Let’s Stay Friends”
Jeg samlede Let’s Stay Friends op, fordi jeg kedede mig i sidste uge. Der er nogle gode numre på den, men jeg må nok erkende, at jeg ikke er helt hardcore nok til at lytte til den slags. Det sker ihvertfald ganske ofte, at jeg lige skipper et par af de mere støjende tracks.

Peter: Ryan Adams – “Live from Copenhagen”
Som er en optagelse af koncerten i Falkoner. Rygterne siger, at Mr. Adams selv sørger for, at der er lagt kabler ud, så folk kan få en ordentlig optagelse af hans koncerter, hvis det er sandt, er det fanme god fanpleje. Optagelsen i sig selv er også ganske fin, og man kan bl.a. høre Adams’ kamp med en fuld fan og hvordan folk tysser på en eller anden kegle, der giver sig til at klappe med på det mest uheldige tidspunkt. I weekenden skal den dog ha fuld gas med The National, som jeg skal se mandag.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS