Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Peter Garrett bliver minister

Australiens kommende premierminister Kevin Rudd tiltræder sit nye job i begyndelsen af december, og derfor har han i dag offentliggjort, hvem der skal besidde de forskellige ministerposter i hans nye regering.

Det er jo altsammen relativt ligegyldigt, når man bor i Danmark, hvis det da ikke havde været fordi navnet på en af de nye ministre er Peter Garrett.

Den 54-årige australier var nemlig frontmand i det hedengangne orkester Midnight Oil i næsten tredive år og optrådte blandt andet på Roskilde Festival i 1993, efter gruppen havde hittet med pladerne “Diesel and Dust” og “Blue Sky Mining”.

Garrett har længe været kendt som en politisk engageret person, der specielt har været meget interesseret i miljøet og de indfødte australieres rettigheder. Det var dog først i 2004, to år efter Midnight Oils opløsning, at Garrett gjorde politik til sin karriere, da han blev valgt ind i Repræsentanternes Hus for partiet Labour.

Siden da har han siddet som en del af oppositionen, men i dag blev han altså bekræftet som minister for Environment, Heritage and Arts og skal træde til, når Labour overtager den politiske magt i Australien.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS