Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Ameldelse: Shout Wellington Air Force – Carry Yourself

8/11
Ifølge Morningside Records modtog de den første Shout Wellington Air Force demo indspillet på en diktafon med et TV kørende i baggrunden. Man kan jo undre sig over, at det rent faktisk med tiden kunne udvikle sig til en EP, men det er ikke desto mindre, hvad det har gjort, med Shout Wellington Air Forces “Carry Yourself”.

“Carry Yourself” indeholder 6 numre, der helt sikkert tegner positivt for de 4 eksiljyder i bandet. Forsanger Bastian Kallesøe har en rigtig god stemme, man ikke lige ryster af sig, og bandet spiller med en uimponerethed, det er svært ikke at blive imponeret af, hvilket jo sikkert også var meningen.

De første to numre på EPen, Forgive Us, Please! og Disaster Uh-Oh, er forrygende numre. Legesyge guitarer, temposkift og den gode vokal gør, at man ikke kan undgå at blive draget ind.

Det tredje nummer på skiven, What We Expected, er, efter min mening, EPens svageste. Det skyldes primært, at jeg går lidt kold i teksten. Det kan være det blot er mig, casino online men jeg har lidt svært ved at sætte mig ind i numre om en President, der bliver re-elected, og kids der flytter til Hollywood, fra 4 gutter fra det mørke Jylland.

De sidste tre numre, Woodbin, Curtains Fall og Men of War, fortsætter heldigvis den gode tendens fra de første to numre. På alle numrene – og det gælder faktisk for hele EPen – er det en fornøjelse at høre anvendelsen af backing vocals som support til Bastian Kallesøe stemme.

Bandet har fået hjælp af Tore Johansen og Torsten Larsen fra Larsen & Furious Jane, hvorvidt det er grunden til det meget professionelle indtryk, EPen efterlader, skal jeg lade være usagt, men det har formentlig ikke skadet.

“Carry Yourself” bliver udgivet 3. december. Det er en meget lovende debut, og jeg glæder mig til at høre mere fra Shout Wellington Air Force.

Shout Wellington Air Force på MySpace

Download eller lyt til Forgive Us, Please fra “Carry Yourself”

Download som mp3: Forgive Us, Please!

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Martin
December 1, 2007 kl. 12:17

Jeg havde et godt stykke tid ventet på nyt fra Morningside, så tak for at bringe denne nyhed.

SWAF lyder indtil videre okay lovende, men de mangler en del for at slippe afsted med et personligt udtryk.
Kvaliteten svinger meget mellem numrene, og vokalen prøver ofte for meget på at lyde som noget, den ikke er, hvilket jo er en typisk dansk tendens.
Men der er bestemt håb for de fire, og jeg ser bestemt frem til at høre mere.

Søren
December 1, 2007 kl. 13:11

@Martin – du er en hård mand :-)

Martin
December 2, 2007 kl. 1:30

@Søren,

hård, men ikke ond :)

Jeg synes bestemt, de har potentiale, og jeg er glad for, I har skrevet om dem, da jeg ikke kendte til dem i forvejen. Men danske bands skal gøre lidt mere end udenlandske bands for at overbevise mig – det er en slags sikkerhedsmekanisme for ikke at falde med på for megen hype!

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS