Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Langt om længe nyt fra Portishead

Det er svært, at komme uden om den indflydelse Portisheads debutalbum “Dummy” har haft. Ikke bare opfandt Bristol-gruppen med albummet mere eller mindre genren trip hop, albummet står også som en af 90ernes stærkeste og mest bemærkelsesværdige plader. I 1997 udkom det selvtitlede andet album, og siden da har der været stille omkring bandet. Flere gange har der været råbt “albummet kommer, albummet kommer”, uden at det dog er sket.

Men nu skulle den være god nok. Både NME og Pitchfork fortæller, at det endnu navneløse tredje album, udkommer til april næste år. Samtidig spiller Portishead også et par koncerter i løbet af december. Det bliver rigtig spændende, at se om bandet kan leve op til forventningerne.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...
14/10-2020:
Hello world
15/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS