Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Der er fuld skrue på de nye videoer i denne uge.

Ovenfor er videoen til seneste single, Returning to the Fold, fra The Thermals album “The Body, The Blood, The Machine”, et lidt overset, men godt album – måske det bedste album i år med Jesus på coveret?

Igen er vi nødt til at give lidt props til en kommentar på YouTube. En fyr melder ud “The Thermals can do no wrong, I hope these will be the guys that kill Emo”. Den sidste del af udmeldingen, kan vi i hvert fald kun være enige i.

Klik for at se nye videoer fra Stars og The White Stripes


Stars er i fuld gang med en turné i USA, der lige er blevet udvidet med ekstra koncerter. De er et sammenrend af musikere fra diverse bands inklusive Broken Social Scene. Take Me to the Riot er deres nye video:

The White Stripes behøver ingen nærmere introduktion. Conquest er seneste video fra “Icky Thumb”. Den præsenterer Jack og Meg i matador kostumer og en lidt for venligt udseende tyr. Nok sagt:

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS