Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Daytrotter Sessions

Daytrotter.com har hver uge tre bands bands på besøg i Futureappletree Studio One i Rock Island, Illionois. Det er i USA, hvis nogen skulle være i tvivl.

Hvert band spil spiller fire numre efter eget valg, det kan være egne numre eller coverversioner, ofte er det det kombination af begge dele.

Der har været et hav af bands forbi, alt for mange interessante navne til at nævne dem allesammen. Klik en tur forbi Daytrotters arkiv, så kan du selv se, hvad vi taler om.

Det mest fantastiske er, at for hver session tilbyder Daytrotter alle 4 numre til ganske gratis download. Det er et rent smorgasbord af fantastisk musik. Du kan få en forsmag på nogle af herlighederne ved at lytte med nedenfor:

Vampire WeekendOxford Comma

Long WintersPushover

Okkervil River – You Can’t Hold the Hand of a Rock and Roll Man

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Arvid
December 3, 2007 kl. 15:05

Fedt! Jeg havde slet ikke hørt om dette sted, og der er jo vildt meget guf. Særligt når man er lidt høj på Okkervil efter i torsdags :-)

Søren
December 3, 2007 kl. 18:21

@Arvid – ja, det er vildt cool. Indtil videre har jeg taget hul på Long Winters, Okkervil River, Magic Numbers, Voxtrot og Vampire Weekend. Og jeg føler slet ikke, jeg er startet på at søge rundt i arkiverne endnu.

Jeg kan se, at I har Beta Satan i stald på Play/Rec. Nogle af Frekvens gutterne skal varme op som DJs til Beta Satans koncert på Musikcaféen i Århus den 18. januar. Det skal nok blive en fin aften.

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS