Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


For at fejre vores egen velfungerende krystalkugle og den allerede lovende start på Roskilde Festivalen, er denne uges Frekvens retro video Just med Radiohead. Et favorit nummer fra “The Bends”, med en super guitarsolo og oven i købet udstyret med et brag af en video.

Videoen er instrueret af Jamie Thraves, der også stod bag Blurs Charmless Man video, og Coldplays The Scientist. Det har været diskuteret vidt og bredt hvad det er manden der ligger på gaden fortæller, der får de andre fodgængere til at følge trop. Blandt budene er “down is the new up”, “Radiohead are at the window” og “e=mc²”. Heller ikke bandet eller instruktøren har ønsket at oplyse, hvad de skæbnesvangre ord er. Frekvens modtager gerne bud i kommentarfeltet nedenfor.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Søren
December 2, 2007 kl. 8:04

Måske siger han: “Take a minute to cherish this moment, Radiohead will never be better than they are right now!”.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS