Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

U2 i uheldig afrikansk drejning

Den har ligget og luret noget tid, mistanken. Men nu er det vist officielt: U2 er lidt nogle wankers. Bono fortæller ifølge Gigwise, at deres nye album vil overraske fans, ved at være inspireret af marokanske sufi sangere. Nemlig, U2 og deres gamle venner Daniel Lanois og Brian Eno har tøffet rundt i Marokko, og lyttet til skøn skøn sufi sang, og det vil man komme til at høre på det næste album med bandet. Han er vist ikke helt klar over, hvor kedeligt Damon Albarns “Mali Music” projekt var at lytte til. At Bono samtidig omtaler sig selv som en “punk rock shouter”, gør det ikke bedre.

Samtidig er bandet raget uklar med bystyret i Dublin, hvor de har planer om at bygge det hotel de ejer i byen, om til et 32-etager stort U2-Tower.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS