Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Selvom året går på hæld og de fleste spillesteder snart går på juleferie er der fuldt program hele ugen med nogle store navne iblandt. Kent, Bruce Springsteen, Rufus Wainwright og The National er f.eks. alle koncert aktuelle i løbet af ugen.


Mandag 3. november
The National som i sidste uge spillede en udsolgt koncert i Amager Bio vender tilbage til København efter en hurtig tur i Norge. Denne gang er det Store Vega der står for tur og denne her koncerten er ligesom den første fuldstændigt udsolgt.

Samme aften på Vega kan man også finde de norske retro-rockere fra Big Bang og hvis man er til 60er-70er rock ‘n’ roll i stil med Cream og Hendrix så skulle der være en god mulighed for at få styret sine lyster her.

Tirsdag 4. november
Store Vega må endnu en gang melde udsolgt, på tirsdag er det legendariske metalband Motörhead grunden. Der skulle være lagt op til et brag af en koncert for de sidste 2 gange bandet har gæstet landet har Gaffa smidt 5 stjerner efter koncerterne.

Onsdag 5. november
The Raveonettes som lige har udsendt nyt album starter en lille Danmarks turné og med sig som opvarmning har de det danske støjrock band 18th Dye. Onsdag går det løs på Lille Vega og der er få billetter tilbage.

Se fuldt Raveonettes koncertprogram på bandets myspace.

Da Rufus Wainwright tidligere på året gav koncert i Operaen fik han rigtigt gode anmeldelser og Gaffa sendte hans seneste udspil “Release The Stars” op på en 2. plads over årets udgivelser på deres netop offentliggjorte årsliste. Det vil alts sige at der skulle være en oplevelse ud over det sædvanlige for et århusiansk publikum når “The Gay Messiah” giver koncert i Musikhuset – koncerten er udsolgt.

Fredag 7. november
Det er en absolut Frekvens favorit der kommer til Århus på fredag, og mon ikke flere af redaktionens medlemmer vil være på plads når Ed Harcourt går på scenen på Voxhall.

Lørdag 8. november
Weekenden slutter af med et brag når svenske Kent spiller den første af 2 udsolgte koncerter i KB Hallen. Deres seneste udspil fik godt nok en, mildest talt, lunken modtagelse her på siden men mon ikke de får sat gang i en fest alligevel.

Samme aften går en af rock musikkens helt store legender på scenen i et udsolgt Forum. Bruce Springsteen & The E-Street Band kommer til byen og hvis du ikke har fået billet denne gang så skulle der være lidt bedre mulighed på tirsdag kl 10, hvor billetsalget går igang til den koncert de spiller den 29. juni i Parken.

Søndag 9. november
Kent spiller den anden af deres 2 udsolgte koncerter i KB Hallen

Næste Uge
Maroon 5, Machine Head, José González og The Thrills er klar med tidlige julegaver, så må vi se om der er nogen af dem der skal byttes.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS