Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Frekvens lytter til… (Uge 49)

Frekvens er, knap så, stolte af at præsentere den hidtil mest amputerede udgave af “Frekvens lytter til…”
Juletravlhed, stress og andre grimme ting har tilsyneladende sat musikken på pause, men der er dog traditionen tro også blevet varmet op til en koncert eller to.

Kristian: Black Rebel Motorcycle Club – “Baby 81″
Et fabelagtigt album, som har fået et par ekstra spins i protest mod, at det end ikke har fået plads på Gaffas top 50 over årets udenlandske albums. Det er BRMC i topform, og næsten på niveau med deres debutplade.

Peter: The National – “Boxer”
Synes bestemt jeg har skrevet det her før, men jeg har hørt det seneste udspil fra The National rigtigt meget som optakt til koncerten på Store Vega i mandags. Forrygende koncert og pladen er blandt mine favoritter til årets album.

Roy: Elliott Smith – “XO”
Jeg har praktisk talt ikke lyttet til musik i denne uge, men en af de plader som jeg næsten har oppe at vende hver evig eneste dag er “XO”. Det er et absolut mesterværk. Numre som Sweet Adeline og Bled White har været på min iPod playlist i flere måneder, og dem bliver jeg tilsyneladende aldrig træt af.

Stytzer: Diverse: Diverse
Det er ved at være tid til de vanskelige samt ubehageligt definitive årslister, så lige nu bruger jeg mest tiden på at få genopfrisket en række af årets udgivelser (samt få tjekket noget af alt det jeg mangler). De sidste par dage har den blandt andet stået på albums med Interpol, Arcade Fire, The National, Iron & Wine, Beirut, Figurines m.fl. Og der er adskillige albums på “to-do-listen”. Endelig bliver der også lyttet en del til Kent, som opvarmning til koncerten på lørdag i KB Hallen.

Søren: Shout Wellington Air Force – “Carry Yourself”
Danske Shout Wellington Air Force kører stadig i heavy rotation både hjemme og i bilen. Derudover har jeg genlyttet til mange af 2007s bedste albums, mens jeg så småt har forberedt min liste over årets bedste plader. Check vores Shout Wellington Air Force anmeldelse og interview.

John: Stone Temple Pilots – “Purple”
Hver dag i denne uge er jeg gået på arbejde med STP i ørene, og det eneste jeg kan sige er, at gruppens bedste album stadig holder. Det er så meget bedre end Velvet Revolver, hvilket jo nok skyldes at DeLeo-drengene har en noget mere sofistikeret tilgang til sangskrivning end Slash.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS