Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Her bor Danger Mouse

Danger Mouse (aka Brian Burton) er den ene halvdel af Gnarls Barkley. Han er sammen med sin makker, Cee-Lo, igang med at forberede opfølgeren til “St. Elsewhere”, der blandt andet indeholdt monsterhittet Crazy.

New York Times har for nylig været en tur forbi Danger Mouses midlertidige hjem. Ifølge musen selv, bor han sjældent mere end 4-5 måneder et sted, fordi det “kind of creeps into relaxing me when I work.” Der er kommet et ret interessant slideshow ud af besøget. Det første jeg tænkte, da jeg så billederne var, hvor lo-fi og billigt det så ud, men samtidig også ganske hyggeligt. Det virker som et sted, hvor man sagtens kan skrue en god plade sammen.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS