Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Xmas Chart Attack

De gode folk bag last.fm, som vi tidligere har skrevet om, er på en mission. De vil se, om de kan erobre den prestigefyldte placering som nummer 1 på den engelske hitliste til jul. Brugerne af sitet har stemt, og de er kommet frem til at Lucky Souls Lips Are Unhappy, er den bedste kandidat til at gå efter titlen. Jule-etteren på den engelske hitliste, er ellers oftest besat af et boy/girlband eller en “kunstner” fra en idolkonkurrence på TV.

Vi synes, det er et sjovt projekt, og vil gerne være med til at støtte det. Det kan du også gøre, ved at klikke over på last.fms xmaschartattack-side og købe Lips Are Unhappy for kun 40p. Ikke alene får du til den beskedne pris et ekstra nummer oveni hatten, overskuddet går også til et værdigt formål.

lucky soul for christmas no 1

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS