Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Støj på Frekvensen

I øjeblikket er det julesangene, som sætter dagsordenen på Hits In The Car, men i må vente endnu 14 dage før der kommer en juleudgave af “Støj på Frekvensen”. Denne udgave står i stedet på tre gange indie pop, en enkelt genganger samt en efterlysning.

The Fridaynight ClubAeroplanes
Og vi starter med efterlysningen. Det er snart 2 år siden at jeg faldt over dette nummer på Myspace, og siden da har jeg forgæves ledt efter yderligere information om dette band. En sang som denne kan umuligt komme ud af ingenting, men uanset hvor jeg har søgt og hvem jeg har spurgt, har det ikke givet noget resultat. Så jeg udlover med glæde en kasse øl til den, som kan kaste lys over mysteriet!
Download som mp3: Aeroplanes

IndurainThe Moment
Ingen snak om EPO, men i stedet et herligt popnummer, som “cykler” fint derudaf (bad joke – I know). Denne svensk/engelske duo er lige så stille ved at opnå en vis popularitet hos diverse bloggere.
Download som mp3: The Moment

US With MillionsNow, That’s Common
Det nyeste nummer fra Danske US With Millions, som således opnår æren af at være det første band som optræder for anden gang i “Støj på Frekvensen”.
Download som mp3: Now, That’s Common

Tellus about the MoonWwwm
Et herligt nummer (med en besynderlig titel), som nok engang bekræfter at Göteborg er indie poppens ubestridte hovedstad.
Download som mp3: Wwwm

Sunny Summer DayColours of Fantasy
Afslutningsvis skal vi et godt stykke østpå. Nærmere bestemt til Indonesien, hvor Sunny Summer Day i et anfald af geografisk forvirring må have forvekslet Bandung med Göteborg.
Download som mp3: Colours of Fantasy

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Mark
December 7, 2007 kl. 13:12

http://2006.sxsw.com/music/showcases/band/2218.html – her er der noget mere om Aeroplanes. De virker som et ret hypet band som man bare ikke rigtig har hørt mere til siden.

Stytzer
December 7, 2007 kl. 13:18

Måske skulle jeg lige præcisere at bandet hedder The Fridaynight Club og sangen Aeroplanes. Men tak for udvist interesse :)

Mark
December 8, 2007 kl. 19:33

Arh, der kan man bare se. Men det virker til at ingen ved noget om dem – de gemmer sig i hvert fald godt.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS