Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


I løbet om ugen kom nyheden om, at der er nyt på vej fra The Breeders. The Breeders blev oprindelig startet af Kim Deal fra The Pixies og Tanya Donelly fra Throwing Muses (og senere Belly). Tanya Donnelly forlod senere bandet, og Kims søster Kelley Deal kom ind istedet.

The Breeders mest succesfulde udgivelse er “Last Splash” fra 1993. Den blev desværre fulgt op af at Kelley Deal blev nappet i et narkosag, der satte tingene lidt i bero for bandet, og fik begge Deal-søstre til at forsøge sig med andre projekter. The Breeders blev samlet igen i 2002, hvor de udgav “Title TK”.

Nu ved vi altså, at 2008 kommer til at byde på en ny udgilvelse med titlen “Mountain Battles”. Det bliver svært, at nå de højder man nåede på “Last Splash” i almindelighed, og med det fremragende nummer Cannonball i særdeleshed. Heldigvis er det i det mindste en god undskyldning for at gøre det til ugen retro video.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS