Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Hvis de følger tidsplanen, burde Led Zeppelin netop i dette øjeblik gå på scenen på Wembley til den mest imødesete gendannelse i mange år. For at fejre dette særlige øjeblik har Frekvens gravet et klassisk internetklip frem, hvor primitiv flashanimation, kattekillinger og Zeppelin går op i en højere enhed.

Hvis man ikke var en af de heldige, der fik en billet til koncerten, har NME koncerten igennem en sang-for-sang opdatering fra koncerten, og en anmeldelse så snart Page, Plant & co har forladt scenen.

En del af aftenens sæt er allerede dukket op på nettet, blandt andet har Gigwise syv numre fra lydprøverne, blandt andet Ramble On, Communication Breakdown og en personlig favorit, D’yer Mak’er.

Til sidst har Hard-Fi været ude og stemple Led Zeppelin som ‘en flok dinosaurer’, der kun er gendannet for at score kassen.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS